4.10.12

Ein prosit!

Hold nu helt kæft oktoberfest er FEDT.!

Peter er endelig ved at komme oven på en forlænget weekend i München, og hvilket weekend det har været.

Det her blive nok er ret lang post, man I kan jo læse den eller lade være...

Torsdag 27.09.2012:
Vi havde aftalt at mødes inde i lufthavnen allerede klokken 05.00 (GAAAAB!), her rendte vi lidt rundt og chillede/stenede og ventede på at Chrisser kom ind til os.
Flyet afgik klokken 07.00 og første destination var Berlin, hvor vi skulle skifte fly. Vi skulle vente en times tid i Berlin så der var da lige tid til lidt morgenmad fra Burger King ;)

Sund og nærende morgenmad :P
Efter en god omgang morgenmad gik turen videre mod München, hvor den først øl allerede blev indtager i bussen på vej mod vores hostel. Efter en "hurtig" omgang indcheckning (Vallø du er alt for flink) var det tid til at finde ud af hvad det der Oktoberfest virkelig var for noget. Så vi drog afsted mod pladsen.

Allerede på vej der ned var det meget tydeligt at det her det var stort. Overalt hvor vi kiggede hen rendte folk rundt i lederhosen og dirndl (i Danmark kendt som tyrolerkjoler).


Festpladsen er ret stor, selve festen består af ølområdet (hvor man finde 14 øltelte, det største er der plads til 10.000 i og det mindste 3.000), derudover er der er ret stort tivoli tilknyttet og sidst men ikke mindst har man mulighed for at købe sig en ny traktor med hjem, da der er udstilling med landbrugsmaskiner ved siden af også.

Hvad gør man så når man ankommer til festpladsen? Man finder noget mad..!! (Det er vigtigt at sørge for grundlaget til at drikke på).

Mmmmm!!! Kød og brød!
Og ja (!) så var det jo tid til at begynde på det vi var kommet der ned for ;)



De 3 herrer som jeg var så velsignet at have været på tur med :)


Det endte selvfølgelig galt ;)


En træææææt Vallø, men han har selvfølgelig også været ude og bade i springvandet ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar